Välkommen till Roslagstext förlag

Här hittar du det mesta om Kim M. Kimselius och hennes böcker.


fredag 18 juli 2014

Anastasias öde, 19:e historiska äventyrsboken om Theo och Ramona

.
Nu kan du köpa Anastasias öde!Nu finns Anastasias öde att beställas i din bokhandel och på internetbutikerna, bland annat Adlibris och Bokus.


Anastasias öde är den 19:e historiska boken om Theo och Ramona som reser i tiden och upplever olika historiska händelser. Den här gången hamnar de mitt i ryska revolutionen, hos den ryska tsarfamiljen.

Baksidestext:
Året är 1917. Anastasia är rädd, räddare än vad hon någonsin varit i hela sitt liv. Hon ber till högre makter om hjälp och plötsligt dyker en främmande person upp ur tomma intet framför henne.

2014 ser Ramona förvånat hur Theo upplöses och försvinner från auktionen av tsarfamiljens möbler. Han har rest i tiden, men vart? En gammal dam faller livlös ihop, ur hennes hand glider ett brev där det står: Till Theo Aurelius. Ramona förstår att lösningen till vart Theo har tagit vägen finns där.

Medan Theo hamnar mitt i ryska revolutionen försöker Ramona ta sig till honom. När de båda vännerna till slut möts blir återseendet inte alls som de har förväntat sig.

En resa i tiden till tsar Nikolaj II, tsaritsan Alexandra och deras fem barn, med Anastasia som huvudperson i berättelsen. Vad hände egentligen tsarfamiljen, blev de mördade, eller överlevde någon av dem? Ett fängslande historiskt äventyr.


Anslagstavlan hittar du alla Kims signeringar och föreläsningar. Sidan uppdateras ständigt, så ta för vana att gå in ofta för att inte missa en signering nära dig.


Kika in på Kim M Kimselius hemsida www.kimselius.se om du vill veta mer om Kim och hennes böcker.

Här kan du köpa Kim M Kimselius böcker.

Inga kommentarer: