Välkommen till Roslagstext förlag

Här hittar du det mesta om Kim M. Kimselius och hennes böcker.


måndag 24 september 2012

Läs Smakprov ur samtliga Kim M. Kimselius nya böcker

.
Nu kan du läsa Smakprov ur samtliga Kim M. Kimselius böcker.

Om du ännu inte har läst någon av mina nya böcker för i år, har du nu möjlighet att läsa smakprov ur böckerna. Det är ett par kapitel ur varje bok, med fram och baksida på boken.

Mayafolkets Hemlighet

Läs Smakprov ur Mayafolkets Hemlighet här.

Läs mer om Mayafolkets Hemlighet här.

Se videofilm om Mayafolkets Hemlighet här.

Orden som kom ur schamanens mun var starka och hördes långt in i djungeln. Aporna och fåglarna, liksom människorna blev tysta, stumma av skräck över styrkan i schamanens ord, när han vräkte ur sig förbannelsen, som i slutändan drabbar Theo och Ramona. De har genom en liten mayafigur färdats genom tiden till mayafolkets stad Palenque i Mexiko på 600-talet, där de genast drabbas av schamanens vrede.
Mayafolkets flera tusen år gamla kalender slutar den 21 december 2012. Det har fått många att tro att jorden kommer att gå under just denna dag. Hade mayafolket någon annan orsak till att låta kalendern upphöra den här dagen, eller är det verkligen jordens undergång?
I Mayafolkets Hemlighet får du ta del av mayafolkets visdom och deras fantastiska kultur. En bok som överraskar från första till sista sidan och håller dig fångad i ett järngrepp.


Den där dagen
Läs Smakprov ur Den där dagen här.

Läs mer om Den där dagen här.

Angelica är med om en fruktansvärd upplevelse, som för all framtid förändrar hennes liv. Hon bryter kontakten med alla hon känner och går in i sig själv. Till slut står hon inte ut längre och fattar ett beslut: Hon ska berätta! Hon ska hämnas, på sitt alldeles egna sätt. Angelica sätter sig ned och börjar skriva:
"Jag har försökt att glömma det som har hänt. Jag har försökt att intala mig, att du säkert inte skulle ta illa vid dig. Att du skulle tro på mig och förstå. Men jag kan inte glömma det som hände den där dagen, därför har jag bestämt mig för att...
Det här är berättelsen om en tonårsflickas tysta rop på hjälp.
.....

Det här är en mycket annorlunda bok mot de
Kim M. Kimselius tidigare har skrivit. Boken riktar sig mot tonåringar/unga vuxna.

Mysrys
Läs Smakprov ur Mysrys - Novellsamling här.

Läs mer om Mysrys här.

Kryp ned under filten och följ med på en spännande resa genom Kim M Kimselius noveller.
Här möter du både glädje, sorg och berättelser om andar. En bok som både är mysig och ryslig att läsa! Den här boken lämnar inte någon oberörd.
Många läsare har fascinerats av Kim M Kimselius historiska äventyrsböcker. I denna novellsamling kommer du Kim närmare än du har gjort i någon annan av hennes böcker.
"Känner du mig?" börjar Kim med att fråga. Efter att ha läst denna novellsamling lovar jag dig att du har lärt känna både författaren, hennes flödande berättarglädje och sprudlande livsglädje!

Vill bara säga, att jag alltså är imponerad av, inte bara dina berättelser som sådana, utan även av ditt mycket flödande och spänstiga språk!" Carsten Palmer Schale

Att skriva med glädje
Läs Smakprov ur Att skriva med glädje här.

Läs mer om Att skriva med glädje här.
Med en dunderdebut: 11.000 böcker sålda på en vecka, 22 böcker utgivna och 15 år som författare, vet Kim M. Kimselius hur man skriver en bok.
Här delar hon generöst med sig av sina kunskaper i en glädjefylld bok där hon berättar om allt, från första början till färdig bok.
En bok som gör det möjligt för alla att skriva, på ett roligt och inspirerande sätt!
"Skriv direkt från hjärtat!" säger Kim, och det är precis det hon har gjort!

"Dina tips har verkligen hjälp mig extremt mycket! --- Jag är bara 19 år och hade inte en tanke på att det kunde finnas möjlighet för mig att bli publicerad förrän jag hittade din blogg --- Jag hoppas att jag någon gång blir publicerad, du har fått mig att tro att det finns en möjlighet. Tack!" Anonym

Vill du vinna någon av ovanstående böcker kan du vara med i nedanstående tävling.

Lycka till!
Vinn en signerad bok:  (Välj fritt bland Kim M. Kimselius utkomna böcker.)
Om du vill veta mer om Kim och hennes böcker kan du kika in på hemsidan www.kimselius.se.

Tycker du att mina böcker låter intressanta finns de att köpa här.

27-30 september signerar Kim M. Kimselius sina böcker på Bok och Biblioteksmässan i Göteborg. Du hittar henne i monter B09:20. Hon berättar om Mayafolkets Hemlighet på Unga Scenen torsdag 27/9 10.30-10.50. Varje dag lottar vi ut 10 gratis böcker på Bokmässan.Inga kommentarer: