Välkommen till Roslagstext förlag

Här hittar du det mesta om Kim M. Kimselius och hennes böcker.


måndag 6 september 2010

Bok & Biblioteksmässan i Göteborg 23-26 september 2010

.
Under hela mässan träffar du Kim M. Kimselius i monter B09:20
Torsdagen den 23/9 föreläser Kim på Nallescenen, rubrik "Skriv en bok".
Torsdagen den 23/9 medverkar Kim i ett seminarium med rubrik "Fantasy i Sverige.
Plats och tid hittar du här.

Årets nya böcker kan du köpa mycket billigt på bokmässan:

Boudicas strid mot Romarna:
Genom en historisk brosch förflyttas Theo och Ramona i tiden till år 61 i Britannien och hamnar i drottning Boudicas by. Snart anländer romarna och ödelägger byn. Därefter beger sig romarna mot druidernas ö Anglesey för att utplåna druiderna.
Kelternas drottning Boudica är rasande, samlar kelterna och ger order om strid. Theo har oturen att få en druidkristall, vilket ställer till det rejält för honom. Theo och Ramona kämpar för sina liv medan de försöker resa tillbaka till sin egen tid, utan att lyckas, istället möter de kejsar Hadrianus. Den här gången blir tidsresan till Britannien en mardrömsupplevelse som aldrig verkar ta slut.

"Kimselius böcker är mycket bättre än Twilightserien!" Roxana Kaboli
"Den är verkligen
lika bra som Twilight!
" Linda Myhrman

Theos Pompeji:
En augustimorgon år 79, i staden Pompeji vid vulkanen Vesuvius, blir Theo vittne till något som förändrar hans liv för all framtid. Upplevelsen för honom till en sierska som uttalar en spådom, som gör att Theo kastar sig handlöst in i nya skrämmande händelser. Allt för att undvika det katastrofala öde som väntar.
En fascinerande bok om Theos liv i Pompeji, som vävs ihop med romartidens historia. Här får du följa de dramatiska händelser som formar Theo till den person han är när han möter Ramona. En bok fylld av nervpirrande äventyr i väntan på vulkanutbrottet som förintar Pompeji.

"Du har en kraft i din skrivning Kim, en kraft som gör så att jag inte läser din bok utan att jag är med i boken. Jag är Theo, jag är Ramona, jag är Pluto, JAG ÄR ALLA, när jag läser dina böcker. Jag gillade boken väldigt mycket. Detta är en av de bästa böckerna jag har läst av dig ''ännu''." Jenny Martinsson

Kimberlie - Ett nytt liv:
Något fruktansvärt händer som för alltid förändrar Kimberlies liv. På grund av detta fattar hon ett ödesdigert beslut och drar omedvetet med sig Andy i de händelser som följer. Kimberlie och Andy ger sig ut på en farofylld färd, där döden ständigt lurar på dem. Hur ska de klara sig tillbaka hem med livet i behåll?
Följ med Kimberlie och Andy på ett nytt spännande äventyr som håller dig fångad i ett järngrepp tills boken är slut.

Det är en riktig äventyrsbok och det händer saker hela tiden. En dramatisk inledning och man är fast. Boktipsaren.se


Blev du sugen på böckerna? Kom till Bokmässan i Göteborg och möt författaren Kim M. Kimselius så har du möjlighet att få din bok signerad! Böckerna säljs till starkt rabatterade priser på Bokmässan.

.

Inga kommentarer: